Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket sózom és paprikás lisztbe mártom. Kevés olajon megsütöm őket, alacsony hőmérsékleten.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek, zöldséges rizst kínálok.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.03.23 15:36
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket sózom, hőmérsékleten, halszeleteket, pirospaprika, halszeletek, átszitált, zöldséges, olívaolaj, alacsony, Paprikás, paprikás, megsütöm, Köretnek, lisztbe, kínálok, mártom, szelet, olajon, csipet, Kevés, rizst, sózom, liszt, olívaolaj, szelet busa, pirospaprika, átszitált liszt, csipet,
|
|
|
|
|